BookBeat koodit 2020

Selaa voimassa olevia BookBeat etuja ja hyödynnä sinulle sopiva alennuskoodi!

 

0€

14 pv

BOOKBEAT ALENNUSKOODI – 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi kahden viikon ajan. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

ET TARVITSE ALENNUSKOODIA TÄHÄN TARJOUKSEEN

Hyödynnä 14 päivän ilmainen kokeilujakso alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

9,99€

/kk

BOOKBEAT BASIC – 20H ÄÄNIKIRJOJA /KK

Basic -tilauksella saat 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, yli 150 000 äänikirjan joukosta.

16,90€

/kk

BOOKBEAT PREMIUM – RAJATTOMASTI ÄÄNI- JA E-KIRJOJA

Premium tilauksella voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja täysin rajattomasti!

Miten hyödyntää BookBeat alennuskoodi?

Alennuskoodia ei tarvitse erikseen syöttää sovellukseen eikä maksutapahtumaan. Saat sen automaattisesti klikkaamalla yllä olevaa painiketta.

BookBeat koodi 1kk

Aiemmin BookBeat tarjosi yhden kuukauden ilmaista kokeilujaksoa. Kuukauden mittainen alennuskoodi poistui käytöstä, ja nyt saatavilla on 14 päivän alennuskoodi yllä olevan painikkeen kautta.

Miten käytän BookBeatia?

BookBeatilla kuuntelun aloittamiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin! Android ja iOS -käyttöjärjestelmillä varustetuilla puhelimilla voit lukea tai kuunnella kirjoja yli 150 000 ääni- ja e-kirjan valikoimasta missä ja milloin tahansa. Kuukausihinnalla sovelluksen käyttö on täysin rajatonta. Ääni- ja e-kirjat voit kätevästi ladata puhelimeesi ja kuuntelu onnistuu myös mobiiliverkon ulkopuolella ja lentokonetilassa. BookBeat-sovelluksesta löydät myös monipuolisia toimintoja mm. kirjalistat, kirjanmerkit ja muistiinpanot, kuuntelun nopeuden säätäminen, synkronointi eri laitteilla.

Palvelun käyttäminen onnistuu kun klikkaat yllä olevaa linkkiä, josta saat ladattua sovelluksen Google Play- tai Apple Store -kaupoista.

Tarjouksen hyödyntäminen ja palvelun peruuttaminen

Yllä oleva kooditarjous sisältää kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Tarjous ei vaadi tilauksen jatkamista ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksesi, koska tahansa, eikä sinua veloiteta, mikäli peruutat tilauksen ennen määräajan loppumista.

Tietoa BookBeatista

BookBeat lanseerattiin vuonna 2016 yhdessä Euroopan suurimpiin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa. Ajatuksena oli luoda helppokäyttöinen ja markkinoiden kattavin äänikirjapalvelu.

BookBeat toimii kuukausimaksuperiaatteella. Kuukausimaksulla voit tilauksen summasta riippuen kuunnella tai lukea 20 tuntia tai rajattomasti äänikirjoja ja e-kirjoja kuukaudessa. Koko perheen käyttöön on saatavilla edullinen BookBeatin perhetili. Valikoiman laajuus pitää huolen, ettei lukeminen lopu ihan heti kesken.