Puhelinliittymät
~
VPN-palvelut
Äänikirjat

BookBeat koodit 2021

Selaa voimassa olevia BookBeat etuja ja hyödynnä sinulle sopiva alennuskoodi!

 

0€

Kuukausi

BOOKBEAT ALENNUSKOODI – 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi neljän viikon ajan. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

ET TARVITSE ALENNUSKOODIA TÄHÄN TARJOUKSEEN

Hyödynnä 30 päivän ilmainen kokeilujakso alla olevasta painikkeesta.

Kokeile maksutta 4 viikkoa

9,99€

/kk

BOOKBEAT BASIC – 20H ÄÄNIKIRJOJA /KK

Basic -tilauksella saat 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, yli 150 000 äänikirjan joukosta.

14,99€

/kk

BOOKBEAT STANDARD – 100H ÄÄNIKIRJOJA /KK

Standard -tilauksella saat 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, ja se on jo paljon.

19,99€

/kk

BOOKBEAT PREMIUM – RAJATTOMASTI ÄÄNI- JA E-KIRJOJA

Premium tilauksella voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja täysin rajattomasti!

Miten hyödyntää BookBeat alennuskoodi?

Alennuskoodia ei tarvitse erikseen syöttää sovellukseen eikä maksutapahtumaan. Saat sen automaattisesti klikkaamalla yllä olevaa painiketta.

BookBeat koodi 1kk

Tällä hetkellä BookBeat tarjoaa kuukauden ilmaista kokeilujaksoa. Aikaisemmin oli saatavilla 14 päivän alennuskoodi BookBeatiin.

Miten käytän BookBeatia?

BookBeatilla kuuntelun aloittamiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin! Android ja iOS -käyttöjärjestelmillä varustetuilla puhelimilla voit lukea tai kuunnella kirjoja yli 150 000 ääni- ja e-kirjan valikoimasta missä ja milloin tahansa. Kuukausihinnalla sovelluksen käyttö on täysin rajatonta. Ääni- ja e-kirjat voit kätevästi ladata puhelimeesi ja kuuntelu onnistuu myös mobiiliverkon ulkopuolella ja lentokonetilassa. BookBeat-sovelluksesta löydät myös monipuolisia toimintoja mm. kirjalistat, kirjanmerkit ja muistiinpanot, kuuntelun nopeuden säätäminen, synkronointi eri laitteilla.

Palvelun käyttäminen onnistuu kun klikkaat yllä olevaa linkkiä, josta saat ladattua sovelluksen Google Play- tai Apple Store -kaupoista.

Tarjouksen hyödyntäminen ja palvelun peruuttaminen

Yllä oleva BookBeat tarjous sisältää neljän viikon ilmaisen kokeilujakson. Tarjous ei vaadi tilauksen jatkamista ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksesi, koska tahansa, eikä sinua veloiteta, mikäli peruutat tilauksen ennen määräajan loppumista.

Tietoa BookBeatista

BookBeat lanseerattiin vuonna 2016 yhdessä Euroopan suurimpiin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa. Ajatuksena oli luoda helppokäyttöinen ja markkinoiden kattavin äänikirjapalvelu.

BookBeat toimii kuukausimaksuperiaatteella. Kuukausimaksulla voit tilauksen summasta riippuen kuunnella tai lukea 20 tuntia tai rajattomasti äänikirjoja ja e-kirjoja kuukaudessa. Koko perheen käyttöön on saatavilla edullinen BookBeatin perhetili. Valikoiman laajuus pitää huolen, ettei lukeminen lopu ihan heti kesken.

[dipl_faq_page_schema _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Tarjoaako BookBeat alennuskoodeja?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Juuri tällä hetkellä ainoa voimassa oleva tarjous on kahden viikon ilmainen kokeilujakso. 

[/dipl_faq_page_schema_item][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Kuinka kuukauden ilmainen kokeilu lunastetaan?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Klikkaa tästä katsomaan voimassa oleva BookBeat tarjous ja ohjeet ilmaisen kokeilujakson lunastamiseen.

[/dipl_faq_page_schema_item][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Tarjoaako BookBeat etuja vanhoille asiakkaille?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Tällä hetkellä ainoa voimassa oleva tarjous on 2 viikon ilmainen kokeilujakso uusille asiakkaille.

[/dipl_faq_page_schema_item][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Kannattaako BookBeat perhetili?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Kyllä kannattaa. BookBeat perhetili on aina edullisempi kuin kaksi tai useampi erillinen tilaus. 

[/dipl_faq_page_schema_item][/dipl_faq_page_schema]