BookBeat perhetili

BookBeat perhetili

BookBeat toimii myös perhetilinä. Basic- tai premium-tilaukseesi voi lisätä lisäprofiileja hintaan 4,90e/kk. Perhetili on huomattavasti uutta tilausta edullisempi, ja toimii aivan samalla tavalla kuin normaalikin tilaus. Jokainen lisäkäyttäjä saa samat valtuudet lukea ja kuunnella ääni- ja e-kirjoja. Lisäprofiileilla on omat kirjalistat ja toiminnot käytettävissä.

Perhetilin hinta:

14,89€/kk

30 pv

BOOKBEAT BASIC PERHETILI – KAHDELLE KÄYTTÄJÄLLE

BookBeat basic tilaus, jolla kuuntelet 20 tuntia kuukaudessa haluamiasi kirjoja. Lisäprofiililla saa myös kuunnella tai lukea kirjoja 20h/kk.

19,79€/kk

30 pv

BOOKBEAT BASIC PERHETILI – KOLMELLE

BookBeat basic tilaus, jolla kuuntelet tai luet 20 tuntia kuukaudessa haluamiasi kirjoja. Lisäprofiililla saa myös samat oikeudet kuin pääkäyttäjäkin.

24,69€/kk

30 pv

BOOKBEAT BASIC PERHETILI – NELJÄLLE

BookBeat basic tilaus, jolla kuuntelet 20 tuntia kuukaudessa haluamiasi kirjoja. Jokainen neljästä käyttäjästä voi kuunnella 20h/kk.

21,80€/kk

30 pv

BOOKBEAT PREMIUM PERHETILI – KAHDELLE

BookBeat premium tilaus, jolla kuuntelet ja luet rajattomasti ääni- ja e-kirjoja yli 150 000 kirjan joukosta. Lisäprofiililla voi kuunnella myös täysin rajatta.

26,70€/kk

30 pv

BOOKBEAT PREMIUM PERHETILI – KOLMELLE

BookBeat premium tilaus, jolla kuuntelet ja luet rajattomasti ääni- ja e-kirjoja yli 150 000 kirjan joukosta. Lisäprofiileilla voi kuunnella myös täysin rajatta.

31,60€/kk

30 pv

BOOKBEAT PREMIUM PERHETILI – NELJÄLLE

BookBeat premium tilaus, jolla kuuntelet ja luet rajattomasti ääni- ja e-kirjoja yli 150 000 kirjan joukosta. Neljä henkilöä saa rajattomat oikeudet BookBeatin valikoimiin.


Kannattaako perhetili hankkia?

Mikäli taloudessasi on useampi äänikirjojen ystävä, perhetilin hankkiminen on todella kannattavaa. Uusi tilaus maksaa huomattavasti enemmän kuin lisäprofiilin hinta  (4,90e/kk). Lisäkäyttäjä voi käyttää sovellusta aivan samalla tavalla, ilman että lisäkäyttäjä vaikuttaisi pääkäyttäjän sovelluksen toimintaan tms.

Ominaisuuksiin kuuluu mm:

  • 100 000+ ääni- ja e-kirjaa.
  • Kielinä Suomi, Ruotsi ja Englanti
  • Rajattomasti kuuntelua ja kirjoja premium-tilauksella.
  • Lisämaksu 4,90€/kk per käyttäjä
  • 14 päivän ilmainen kokeilujakso
  • Monipuolinen sovellus lisätoimintoineen – kirjanmerkit, kuuntelun nopeuden säätö, suosikkilistat, muistiinpanot yms.

Datame tarjoaa ajantasalla olevat alennuskoodit

Datame tarjoaa ajantasalla olevat alennuskoodit