Lainojen yhdistäminen – vertailu – paras korko

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan uuden lainan ottamista muiden velkojen ja kulutusvelkojen maksamiseksi. Useat velat yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla on yleensä edullisemmat maksuehdot – alhaisempi korko, pienempi kuukausimaksu tai molemmat.

Tämä voi olla hyödyllistä, koska se helpottaa rahanhallintaa, kun kuukausimaksuja on vain yksi useiden kuukausimaksujen sijaan.

Valitse paras yhdistelylaina vertailun avulla

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Prosessi on itse asiassa hyvin yksinkertainen; useimmat yritykset pyytävät henkilökohtaisia taloudellisia tietoja ennen kuin ne tarjoavat sinulle tarpeisiisi sopivia yhdistelylainoja

Erilaisia lainatyyppejä, jotka voidaan sisällyttää tämäntyyppiseen palveluun, ovat esimerkiksi luottokorttilaskut, pikavipit ja asuntolainat.

Helpoin ja nopein tapa aloittaa lainojen yhdistäminen on pankkien ja rahalaitosten kilpailuttaminen esimerkiksi OmaLaina.fi -palvelun avulla. Se ei maksa sinulle mitään ja saat lainapäätöksen heti!

Toinen tapa on ottaa yhteyttä julkiseen velkaneuvontaan tai henkilöstöön . Julkinen velkaneuvonta auttaa sinua miettimään parhaita tapoja saavuttaa haluttu lopputulos. Tarkistaseuraavat vaiheet, jos sinulla on mielessäsi ottaa yhdistetty laina ja saada sitä halutessasi ilman huolta.

Mitkä ovat lainojen yhdistämisen suurimmat hyödyt?

  • Säästät korkokuluissa
  • Pienempi lainan kuukausierä
  • Ei ylimääräisiä kuluja
  • Vain yksi maksutapahtuma ja eräpäivä kuukaudessa

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Netistä löytyy useita julkaisuja, joissa kerrotaan kokemuksista yhdistelylainoista. Yhdelläkään ei ole vielä valitettavasti tutkimuksia tieteellisessä mielessä, mutta niissä on selkeitä nimenomaisia neuvoja muiden henkilöiden, organisaatioiden ja verkkosivujen arvioimana. Valitse paras yhdistelylaina vertailun avulla

Jotkin lainat ovat edullisempia ja jotkut ovat kalliimpia.

Valitse laina, joka on paras sinulle!