Nextory koodit 2022

Nextory koodit 2022

0€

14 pv

NEXTORY ALENNUSKOODI 14 PÄIVÄÄ

Kokeile Nextory äänikirjapalvelua ilmaiseksi kahden viikon ajan. Huomioi, että tarjous on voimassa vain rajallisen ajan, joten toimi nopeasti!


Kuinka hyödyntää Nextory kokeilujakso?

Nextory alennuksen saat hyödynnettyä avaamalla koodin yllä olevasta painikkeesta. Koodi tulee automaattisesti käyttöösi eikä sitä tarvitse erikseen täyttää sovellusta ladatessa tai käyttäjää rekisteröitäessä.

Miten Nextory -palvelua käytetään?

Palvelun aloittaminen on helppoa, tarvitset käteesi vain älypuhelimen tai tabletin. Yllä olevaa koodia klikkaamalla saat automaattisesti käyttöösi ilmaisen kokeilujakson. Linkistä saat myös ladattua sovelluksen johon sinun tulee vain rekisteröidä uusi käyttäjäsi.

Nextoryn äänikirjavalikoimasta löydät huikeat yli 100 000 kirjaa. Ilmaisella kokeilujaksolla sekä kuukausittaisella maksulla voit kuunnella ja lukea rajattomasti ääni- sekä e-kirjoja. Palvelun käyttö on mahdollista missä tahansa oletkin, sovelluksen käyttämiseen tarvitset ainoastaan toimivan mobiilikaista- tai wifi-yhteyden. Sovelluksen käyttäminen lentokonetilassa, tai huonon kuuluvuuden alueella on myös mahdollista, mikäli lataat haluamasi kirjat etukäteen kirjastoosi!

Tarjouksen käyttäminen ja palvelun peruutusmahdollisuus

Tarjouksen hyödyntäminen ei vaadi käyttäjältä kuukausimaksuperusteisen palvelun jatkamista, mutta pidäthän huolen että muistat perua tilauksesi ilmaisen kokeilujakson aikana! Palvelun peruuttaminen on mahdollista myös koska tahansa kuukausittaisella tilauksella – ilman lisäkustannuksia.

Tietoa Nextorysta

Vuonna 2015 perustetun Nextoryn ideana on ollut tuoda kirjat helposti ihmisten saataville, missä tahansa palvelun käyttäjä sitten sijaitseekaan. Nextory on yksi suurimmista digitaalisista äänikirjapalveluista Pohjoismaissa. Suomeen yritys saapui 2018 syksyllä. Sovellus toimii Android ja iOS -puhelimilla ja sen lataaminen on ilmaista. Kuukausimaksuperiaatteella toimiva palvelu tarjoaa käyttäjälleen reilusti vastinetta rahoilleen.

Datame tarjoaa ajantasalla olevat alennuskoodit

Datame tarjoaa ajantasalla olevat alennuskoodit

Scroll to Top