Puhelinliittymät
~
VPN-palvelut
Äänikirjat

Storytel koodi 2022 – 30 päivää ilmaiseksi

Katso ja selaa voimassa olevat Storytel asiakasedut ja löydä itsellesi sopiva alennuskoodi!

0€

30 pv

STORYTEL KOODI 30 PÄIVÄÄ

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi kuukauden ajan. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

ET TARVITSE ALENNUSKOODIA TÄHÄN TARJOUKSEEN

Hyödynnä 30 päivän ilmainen kokeilujakso alla olevasta painikkeesta.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

Miten hyödyntää Storytel alennuskoodi?

Storytelin alennuskoodin hyödyntäminen on helppoa. Saat koodin automaattisesti käyttöösin yllä olevasta painikkeesta klikkaamalla, josta sinut ohjataan Storytelin sivustolle.

Osallistu 3 kuukauden lahjakorttiarvontaan

Hyödyntämällä koodin voit osallistua Storytelin 3 kuukauden lahjakorttiarvontaan klikkaamalla painiketta, jolla hyväksyt sähköpostimarkkinoinnin Storytelin palveluille.

Storytel alennuskoodi 30 päivän kokeilu

Yllä olevalla koodilla saat 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa.

Kuinka Storyteliä käytetään?

Storytel -palvelun käyttäminen on uskomattoman helppoa! Yllä olevaa alennuskoodia hyödyntämällä saat ladattua sovelluksen ilmaiseen käyttöön 30 päivän ajaksi. Ladattuasi sovelluksen sinun tarvitsee vain rekisteröityä käyttäjäksi.

Aloita kuuntelu yli 200 000 kirjan joukosta ja liity lukuisten tyytyväisten Storytel-asiakkaiden joukkoon. Sovelluksesta löydät mukavan ja visuaalisen kirjastopalvelun, josta voit etsiä sinua kiinnostavia ääni- ja e-kirjoja. Kirjat voit lisätä kuuntelulistalle ja ladata ne omaan kirjastoosi, jolloin kuuntelu onnistuu mukavasti myös vaikkapa lentokoneessa. Kuuntelemasi kirjat ja kohdat synkronoituvat automaattisesti jokaisella laitteella, ja voit jatkaa juuri siitä mihin viimeeksi jäit – käytitpä sitten puhelinta tai tablettiasi. Lukuisat eri ominaisuudet, kuten kuuntelunopeuden säätö, kirjanmerkkien ja muistiinpanojen asettaminen, torkkutoiminto jne. tekevät palvelun käyttämisestä helppoa ja nautinnollista.

30-päivän kuuntelujakson jälkeen palvelun käyttö maksaa 16,99e/kk. Voit koska peruuttaa tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, jolloin sinua ei veloiteta palvelun käyttämisestä.

Storytel yrityksenä

Suomeen vuonna 2016 saapuneella Storytelin äänikirjapalvelulla on Suomen laajin valikoima suomeksi kuunneltavia äänikirjoja. Storytel on samalla maailman johtavia äänikirja ja e-kirja -suoratoistopalveluja.

Käytössäsi on yli 200 000 kirjan valikoima, joita voit kuunnella kuukausihintaan rajoituksetta. Digitaalisen kirjapalvelun käyttö on helppoa, ja se toimii samankaltaisesti kuin BookBeat.

Tarjoaako Storytel alennuskoodeja?

Juuri tällä hetkellä ainoa voimassa oleva tarjous on 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Kuinka 30 päivää ilmaiseksi tarjous lunastetaan?

Klikkaa tästä katsomaan voimassa oleva Storytel tarjous ja ohjeet ilmaisen kokeilujakson lunastamiseen.

Tarjoaako Storytel etuja vanhoille asiakkaille?

Tällä hetkellä ainoa voimassa oleva tarjous on 1kk ilmainen kokeilujakso uusille asiakkaille.

Kannattaako Storytel perhetili?

Jos perheessä on useampia kuuntelijoita, niin Storytel Family -tilaus tulee edullisemmaksi kuin kaksi tai useampi erillinen tilaus. Kaikki käyttäjät saavat erilliset käyttäjätilit.