DNA liittymätarjous

DNA-puhelinliittymät

DNA on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja se tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä erilaisiin tarpeisiin. DNA tarjoaa puheluihin ja tekstiviesteihin rajattoman käytön, paketin tai hinnoittelun käytön mukaan. DNA:n netti on aina käyttömäärältään kotimaan käytössä rajaton. 

Mutta mikä erottaa DNA:n muista operaattoreista? Yksi keskeinen ero on se, että DNA tarjoaa DNA:n puhelinliittymiä, joihin sisältyy rajaton data ja ilmaiset puhelut kaikkiin DNA:n numeroihin. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka käyttävät puhelintaan usein ja tarvitsevat paljon dataa. Muut operaattorit Suomessa veloittavat yleensä minuuttihinnan soittamisesta ja rajoittavat datan käyttöä, joten DNA:n rajoittamattomat liittymät voivat olla edullisempia. Lisäksi DNA tarjoaa monia muita ominaisuuksia, jotka voivat houkutella asiakkaita, kuten hyvän kuuluvuuden maaseudulla ja kansainvälisen verkkovierailun ilman lisämaksua. Näin ollen DNA on huippuvalinta matkapuhelinpalveluihin Suomessa. Tarkista toki myös muiden operaattorien puhelinliittymä hinnat ennen tilaamista.

DNA:n liittymävalikoimasta löytyy myös liittymä kokonaan ilman nettiä. DNA Puhe on edullinen liittymä, joka sopii henkilölle, joka käyttää puhelintaan ainoastaan puheluihin ja viesteihin.

100% Ajantasalla olevat hinnat

100% Ajantasalla olevat hinnat

Älä huoli, Datame takaa että et maksa liittymästä yhtään ylimääräistä! Pidämme liittymähinnat aina ajantasalla, jotta sinulla saisit parhaan liittymähinnan sivustomme kautta.

ajantasalla, jotta sinulla saisit parhaan liittymähinnan sivustomme kautta.

Scroll to Top