Kokemuksia ja arvio ExpressVPN-palvelusta 2022

Kokemuksia ja arvio ExpressVPN-palvelusta 2022N-palvelusta 2022

Lyhyesti: ExpressVPN on yksi markkinoiden nopeimmista ja turvallisimmista VPN-palveluista, johon luottavat niin yksityishenkilöt kuin alan ammattilaisetkin. Jos etsit ehdottoman luotettavaa VPN-palvelua turvaamaan anonyymiteettisi nettisurffailun aikana, kannattaa tutustua ExpressVPN-palveluun tämän artikkelin avulla.

Arvostelu:

Tiesitkö, että Brittiläisillä neitsytsaarille perustettu ExpressVPN ei ole koskaan laillisesti velvollinen antamaan asiakastietoja valtioille? Lisäksi ExpressVPN tarjoaa laajan ja huippunopean palvelinverkon, Netflixin, ja suoratoistopalvelujen estonpoistamisen, vaivattomat torrent-lataukset, täydellisen anonymiteetin. Mitä vielä tarvitset?

– Datame.fi -tiimi

Nopeus
Luotettavuus
Käyttökokemus
Ominaisuudet
Hinta

ExpressVPN pähkinänkuoressa:

ExpressVPN Plussat:
+
ExpressVPN ei luovuta dataa edes valtioille
+ Netflix ja suoratoistopalvelut
+ Torrentit/P2P nopeasti
+ Ei lokitietojen keräystä
+ Hyvä sovellus
+ Militaari-tasoinen datansuojaus
+ Positiiviset käyttäjäkokemukset
+ Monipuoliseen käyttöön
 
ExpressVPN Miinukset:
– Vain 5 yhtäaikaista laitetta
Ei asiakaspalvelua puheluilla

4.6

Lue alta koko arvostelu:

ExpressVPN lyhyesti – miksi se on suosittu

ExpressVPN tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia monien erilaisten sivustojen rajoittamattomasta käyttöoikeudesta maailmanlaajuisesti. Sen avulla voit esimerkiksi katsella lempiohjelmiasi myös Suomesta käsin, vaikka suoratoistopalveluiden maarajoitukset tavallisesti estäisivätkin tämän. Sama koskee monia sovelluksia. Erityisen näppärää tämä on ulkomailla ollessa, jossa osa Suomen sisällöstä voi tavallisesti olla estettynä. ExpressVPN-palvelun avulla pysyt kuitenkin ajan tasalla kotimaan tapahtumista, olitpa missä päin maailmaa tahansa.

ExpressVPN tarjoaa myös entistä turvallisemman internetin vain yhdellä klikkauksella. Se auttaa sinua suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi käyttäessäsi verkkoa. Läheskään kaikilla netin käyttäjillä ei valitettavasti ole hyvät aikeet kanssasurffailijoita kohtaan, vaan liikkeellä on myös vaarallisia hakkereita, jotka kalastelevat henkilökohtaisia tietojasi.

Esimerkiksi verkkokauppaostosten aikana on erityisen tärkeää turvata maksutietosi ja pitää ne yksityisinä. Muutoin sinulla saattaa pian olla vastassa ikäviä yllätyksiä.

Erityisen suuressa vaarassa olet käyttäessäsi julkista Wi-Fi-yhteyttä. ExpressVPN onkin oivallinen valinta turvaamaan selustasi ja tärkeät tietosi tällaisissa tilanteissa!

Yksi suurimmista syistä ExpressVPN-palvelun suosioon on se, että se toimii monenlaisilla laitteilla. Voit käyttää sitä tietokoneessasi, älypuhelimessasi, tabletissasi, selaimessasi, reitittimessäsi ja monissa muissa laitteissasi. ExpressVPN toimii markkinoiden yleisimmillä alustoilla, kuten Windowsilla, Macilla, Androidilla, Linuxilla ja iOS:lla. Sitä voidaan käyttää myös Chromebookissa ja Kindle firessa.

Turvallisuutensa lisäksi ExpressVPN on helppo asentaa ja helppo käyttää. Asentaminen vie vain muutamia minuutteja. ExpressVPN-palvelulla on yli 3 000 VPN-palvelinta 160:ssä palvelinsijainnissa. Sijainteja löytyy kaikkiaan 94 eri maasta.

Netflix ja ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia tavallista paremmista Netflix-palveluista. Palvelu tarjoaa turvallisen ja yksityisen tavan nauttia Netflixin suoratoistopalveluista. Lisäksi käytössäsi on rajoittamaton kaistanleveys ja voit käyttää haluamasi määrän sisältöä. Suomalaisten kuluttajien mielestä ehkä yksi parhaimmista ominaisuuksista tässä suhteessa on se, että pääset sen avulla katsomaan Netflix USA:n sisältöä. Normaalisti Netflix USA:n sisältö ei ole avoinna suomalaisille katsojille, mutta se on erityisen houkutteleva, koska se sisältää niin ylivoimaisen määrän katsottavaa sisältöä.

Muut suoratoistopalvelut

ExpressVPN on oivallinen palvelu sinulle, joka pidät erilaisten suoratoistopalveluiden katsomisesta ja haluat nauttia niiden sisällöstä omilla ehdoillasi turvallisesti ja yksityisesti. ExpressVPN sopii yhteen monien palveluiden, kuten Facebook, Disney+, BBC Player, Prime Video, YouTube, HBO ja Hulu, kanssa.

Torrentit ja ExpressVPN

Käytettäessä torrenteja on erityisen tärkeää valita luotettava VPN-palvelu, sillä valitettavasti monet palveluista saattavat jopa asettaa henkilöllisyytesi paljastumisen vaaraan käyttäessäsi torrenteja. Väärin valittu VPN saattaa myös hidastaa nettiyhteyttäsi niin paljon, että torrentien käyttö takkuaa. Pahimmillaan voit paljastua hakkereille, ellei valitsemasi VPN ole paras mahdollinen.

ExpressVPN mainitaan monissa yhteyksissa yhtenä parhaista VPN-palveluista käytettäessä torrenteja. Hyvien yhteysnopeuksiensa ansiosta ExpressVPN tekee torrentien käyttämisestä ja lataamisesta sujuvaa ja nopeaa. Yhteyksiä on kuvattu jopa salamannopeiksi. Kaikki ExpressVPN-palvelun yli 3 000 palvelinta toimivat yhteen torrentien kanssa. ExpressVPN käyttää 256-bittistä salausta, mikä turvaa tehokkaasti selustasi ladatessasi torrenteja. Lisäksi se tarjoaa yhteydelle kill switch -toiminnon. ExpressVPN-palvelun Forward secrecy -turvajärjestelmä auttaa takaamaan anonyymiteettisi koko prosessin aikana.

Lisäksi ExpressVPN tarjoaa hyödyllisen P2P-tuen. Jos olet jo edistynyt käyttäjä, hyödyt lisäksi ExpressVPN-palvelun monista turvallisuustoiminnoista. Voit käyttää torrentien lataamiseen yhtaikaa jopa viittä eri laitetta.

ExpressVPN nopeus

Nimensä mukaisesti ExpressVPN on yksi markkinoiden nopeimmista VPN-palveluista, jonka yhteyksiä on kuvattu jopa salamannopeiksi. Ellet usko, voit testata yhteyden todellisen nopeuden ExpressVPN:n omalla nopeustestillä. Testillä voit myös valita juuri sinun käyttöösi sopivimman palvelinsijainnin. Nopeustesti löytyy ExpressVPN:n kotisivuilta ja se soveltuu Macille ja Windowsille.

Nettiyhteyden nopeus kannattaa testata, koska nopea yhteys toimii kätevästi eikä aiheuta turhia keskeytyksiä. Takkuilevan nettiyhteyden käyttäminen on todella turhauttavaa, etenkin jos yrität esimerkiksi katsoa hyvää leffaa suoratoistopalvelussa tai ladata suurta ja tärkeää tiedostoa. Myös esimerkiksi videopuhelut takkuavat helposti huonolla yhteydellä. Kun on tärkeitä asioita hoidettavana, on tärkeää, että yhteys toimii nopeasti ja keskeytyksettä! Juuri tästä syystä ExpressVPN on hyvä valinta sinulle, joka et halua hankkia VPN-palvelua kuin sikaa säkissä, vaan haluat kokeilla jo etukäteen sen nopeutta ja varmistaa, että valitset käyttötarkoituksiisi parhaiten soveltuvan palvelun.

Palvelimet

ExpressVPN-palvelulla on huima määrä palvelimia useissa eri maissa ja palvelinsijainneissa. Kaikkiaan palvelimia on yli 3 000 kappaletta ja palvelinsijainteja 160. Palvelinsijainti on mahdollista valita 94 eri maan joukosta. Valittavana on esimerkiksi Kanada, Yhdysvallat, Alankomaat, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Turkki, Valko-Venäjä, Viro, Australia, Etelä-Korea, Algeria, Egypti ja Etelä-Afrikka.

ExpressVPN on yksi turvallisimmista VPN-palveluista

ExpressVPN käyttää erityisen vahvaa VPN-salausta ja se panostaa asiakkaidensa turvallisuuteen, ollen tälläkin saralla yksi alansa parhaista. Palvelun avulla IP-osoitteesi piilotetaan ja tietoliikenteesi sekoitetaan muiden netin käyttäjien liikenteeseen nettiselaamisesi aikana. Samalla ExpressVPN salaa liikenteesi jopa tietokoneesi sekä turvallisiksi luokiteltavien VPN-palvelinten välillä, jotta kolmannet osapuolet, jotka toimivat näiden välissä, eivät saa niitä käsiinsä. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat erimerkiksi Wi-Fi-operaattori ja internet-palveluntarjoaja.

ExpressVPN suojaa tietosi käyttäen 256-bittistä salausta ja AES-lohkosalausmenetelmää. Menetelmä tunnetaan AES-256-nimellä. Jopa USA:n hallitus sekä maailman turvallisuusasiantuntijat luottavat samaan salausmenetelmään, joten voidaan puhua huipputason salauksesta!

VPN-protokollia löytyy ExpressVPN-palvelusta lukuisa määrä. Näiden avulla ExpressVPN salaa VPN-palvelinsijaintisi ja tietokoneesi välisen yhteyden. Voit valita protokollaan automaattisen asetuksen, jonka avulla käyttämäsi protokolla valitaan automaattisesti siten, että käytössäsi on aina optimaalisella turvallisuustasolla ja nopeudella varustettu protokolla. Edistyneimmät käyttäjät hyötyvät erityisen paljon ExpressVPN:n monipuolisista turvapalveluista, mutta myös peruskäyttäjä voi luottaa siihen, että ExpressVPN turvaa hänen selustansa ja pitää huolta hänen yksityisyydestään verkkoselaamisen aikana.

KillSwitch

ExpressVPN-palvelun kill switch -toiminto tunnetaan nimellä Network Lock. Toiminto estää käyttäjän IP-osoitteen näkymisen myös silloin, kun VPN-yhteys katkaistaan. Jos olet lataamassa torrenteja ja katkaiset VPN-yhteyden, Network Lock -toiminto pysäyttää latauksen ja jatkaa sitä vasta, kun otat jälleen turvallisen VPN-yhteyden käyttöön. Toimintoa voidaankin kuvata hätäkatkaisemiseksi, joka auttaa turvaamaan tärkeät tietosi myös siinä tapauksessa, että VPN-yhteys katkeaisi. Tällaisessa tilanteessa toiminto pysäyttää verkkoliikenteesi ja jatkaa sitä vasta, kun suojaus on jälleen toiminnassa. Yllättävissä tilanteissa, kuten tietokoneen akun loppuessa kesken kaiken, toiminto onkin oivallinen apuväline.

Luotettavin VPN?

Monen yksityiskäyttäjän ja alan asiantuntijan mielestä ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluista. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen ja hyvät nopeudet. Trustpilotissa ExpressVPN on saanut tällä hetkellä käyttäjiltään lähes 6 800 arvostelua, joiden yleisarvosana on 4,7 tähteä viidestä, ja sanallinen yleisarvosana on erinomainen. Arvosteluista 86 % on erinomaisia ja 7 % hyviä. Erään arvostelun kirjoittaneen tyytyväisen asiakkaan mielestä ExpressVPN on paras VPN, jota hän on koskaan käyttänyt. Toinen käyttäjä pitää sitä luotettuna ja luotettavana VPN-palveluna. Jos haluat lukea lisää siitä, mitä mieltä muut ExpressVPN-palvelun käyttäjät ovat olleet sen luotettavuudesta, kannattaa tutustua tarkemmin Trustpilotista löytyviin arvosteluihin.

Laitetuki

Myös laitetukensa osalta ExpressVPN on erityisen monipuolinen VPN, sillä sitä voi käyttää hyvin monenlaisilla laitteilla tableteista tietokoneisiin ja reitittimiin. Se toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla ja laitteilla, kuten Macilla, Windowsilla, Androidilla, iOS:lla, Linuxilla, reitittimillä, Chromebookilla ja Kindle Firella. Voit halutessasi hankkia ExpressVPN-lisäosan suosikkiselaimeesi. Lisäosa on saatavilla Chromeen, Firefoxiin ja Edgeen. ExpressVPN on saatavilla myös älytelevisio-järjestelmiin, kuten äly-TV, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast ja Nvidia Shield. Se toimii myös monissa pelikonsoleissa, kuten Playstation, Xbox ja Nintendo Switch.

Käyttöliittymän helppous

Käyttöliittymän sovellus on helppo asentaa kolmen vaiheen kautta. 1. vaiheessa tilataan ExpressVPN-palvelu. Helpoiten tämä onnistuu ExpressVPN:n oman sivuston kautta. 2. vaiheessa asennetaan ExpressVPN omalle laitteelle. Tätä varten ExpressVPN tarjoaa helppokäyttöisen asennussivun. 3. vaiheessa ladataan ja asennetaan sovellus.

Halutessasi tutustua käyttäjien aitoihin käyttökokemuksiin ja arvosteluihin kannattaa tutustua Trustpilostista löytyviin arvosteluihin. Tällä hetkellä ExpressVPN:n 6 784 palautteesta 86 % on erinomaisia. Palvelun yleisarvosana on 4,7 / 5 tähteä / erinomainen. Käyttökokemuksissa hehkutetaan esimerkiksi ExpressVPN:n nopeutta.

Lokitiedot ja yksityisyys

ExpressVPN auttaa sinua käyttämään nettiä anonyymisti ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Osa VPN-palveluntarjoajista valitettavasti seuraa asiakkaidensa netinkäyttöä, mutta ExpressVPN ei kuulu tähän joukkoon, vaan kunnioittaa oikeuttasi täydelliseen yksityisyyteen. Tämän vuoksi ExpressVPN ei kirjaa ylös verkkotoimintaasi.

Palvelu piilottaa tehokkaasti IP-osoitteesi, minkä ansiosta saavutat täydellisen yksityisyyden verkkoselailun aikana. Näin muut netin käyttäjät eivät voi nähdä IP-osoitettasi, eivätkä sijaintiasi. Erityisen näppärää tämä on halutessasi käyttää maarajoituksin rajoitettuja sisältöjä tai esimerkiksi ladatessasi torrenteja. Joissakin tapauksissa yritykset saattavat jopa pyrkiä korottamaan hintojaan sijaintisi mukaan, jolloin todellisen IP-osoitteesi piilottaminen voi auttaa sinua löytämään haluamasi tuotteet tavallista edullisempaan hintaan.

ExpressVPN suojaa sinua myös kolmansien osapuolten tietojenkalasteluyrityksiltä. Tällaisia osapuolia ovat esimerkiksi nettiyhteyden palveluntarjoaja, valtio ja kyberrikolliset. Erityisen tärkeää suojautuminen on käytettäessä julkista Wi-Fi-yhteyttä. Henkilökohtaisten tietojen turvaaminen on netissä todella tärkeää ja ExpressVPN on tähän oivallinen kumppani.

Mainosten esto

Turhat mainokset saattavat häiritä nettiselaamista ja keskittymistä tärkeisiin asioihin. Valitettavasti ExpressVPN ei ole varsinaisesti keskittynyt mainosten estämiseen eikä palvelusta löydy tähän liittyvää estoa. Jos mainokset häiritsevät sinua erityisen paljon, ei ExpressVPN ehkä ole sinulle paras mahdollinen VPN-palvelu. 

Hinta-laatusuhde

ExpressVPN tarjoaa monenlaisia ja erihintaisia pakettiratkaisuja. Se tarjoaa usein myös erikoistarjouksia. Tällä hetkellä ExpressVPN:n erikoistarjouksena on 12 kuukauden tilaajalle kolme maksutonta käyttökuukautta. Peruspaketti maksaa yhden kuukauden tilauksella 12,95 $ kuukaudessa. 15 kuukauden tilaajalle tarjotaan tällä hetkellä edellä mainitut kolme maksutonta kuukautta erikoistajouksella. Tämän tarjouksen valitseva asiakas säästää 49 % verrattuna normaalihintaan. Paketti maksaa 6,67 $ kuukaudessa ja kerralla laskutetaan ensin 99,95 $ per 15 kuukautta ja tämän jälkeen per 12 kuukautta. Kuuden kuukauden ExpressVPN-paketti maksaa 9,99 $ per kuukausi. Tilaus laskutetaan kuuden kuukauden välein, jolloin asiakkaalta laskutetaan 59,95 $.

Kaikkiin paketteihin tarjotaan 30 päivää voimassa oleva rahat takaisin -takuu. Voit siis kokeilla pakettia 30 päivän ajan riskittä ja ellet ole siihen tyytyväinen, tarjoaa ExpressVPN rahat takaisin. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen paketteja, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Pienellä kuukausimaksulla on mahdollista saada huippuluokan palvelu, jolla aukeaa mahdollisuus nauttia turvallisesta ja anonyymistä nettiselaisusta ja ohittaa erilaisia maakohtaisia rajoituksia. Toisaalta ExpressVPN ei ole aivan markkinoiden edullisimpia palveluita, eli hieman edullisemminkin on mahdollista saada VPN-palvelua. ExpressVPN onkin sellaisen käyttäjän valinta, joka arvostaa laadukasta palvelua ja ehdotonta anonyymiteettiä, josta on valmis maksamaan hieman enemmän kuin hieman heikommasta palvelusta.

Plussat ja miinukset

+Suosittu ExpressVPN loistaa erityisen hyvällä suojauksellaan. Tässä palvelussa on todella paneuduttu asiakkaiden yksityisyyden suojelemiseen! Palvelu ei nimittäin seuraa itse edes asiakkaiden verkkoliikennettä, vaan nostaa asiakkaidensa oikeuden yksityisyyteen kaiken toimintansa keskiöön. Valitettavasti kaikki VPN-palvelut eivät toimi tällä tavoin, vaan saattavat seurata itse asiakkaidensa verkkoliikennettä ja rikkoa näin heidän yksityisyyttään.

+ExpressVPN turvaa selustasi siinäkin tapauksessa, että VPN menee jostakin syystä yllättäen pois päältä. Tähän se pystyy Network Lock -hätäkytkimensä ansiosta, joka monissa muissa palveluissa tunnetaan kill switch -toimintona. Toiminnon ansiosta kaikki nettiliikenteesi pysähtyy, jos VPN-yhteytesi jostakin syystä katkeaa. Nettiliikenne palautuu normaaliksi, kun VPN-yhteys toimii jälleen. Näin olet varautunut myös yllättäviin tilanteisiin, joita saattaa tulla vastaan esimerkiksi vaihtaessasi Wi-Fi-verkosta toiseen.

+ExpressVPN toimii moitteetta monien suoratoistopalveluiden kanssa. Monilla suoratoistopalveluilla on ollut vaikeuksia Netflixin estojen kanssa, mutta ExpressVPN pystyy kiertämään nämä estot. Näin käyttäjällä on mahdollisuus päästä nauttimaan esimerkiksi Netflix USA:n huippuvalikoimista. Lisäksi ExpressVPN toimii suoratoistopalveluiden kanssa nopeasti, kätevästi ja ilman keskeytyksiä. Usein yksi suurimmista syistä hankkia VPN on juurikin suoratoistopalveluiden mahdollisimman esteetön ja rajoitukseton käyttö ja ExpressVPN todella vastaa tähän tarpeeseen!

+Lisäplussan ExpressVPN saa sivustoltaan löytyvästä nopeustestistä, jonka avulla asiakkaan on mahdollista testata yhteytensä oikea nopeus. Tämän voi tehdä vaikkapa 30 päivää voimassa olevan rahat takaisin -takuun aikana, jolloin saa tarkasti tietää, millaisista nopeuksista maksaa. Takuun aikana tilaus on vielä mahdollista perua, elleivät palvelun nopeus ja muut ominaisuudet sittenkään miellytä. Tämä tekee ExpressVPN:n tilaamisesta ja kokeilemisesta riskitöntä. Nopeustestin avulla on helppo löytää itselle nopein palvelimen sijainti.

+Asiakastukea on ExpressVPN:llä saatavilla 24/7. Lisäplussaa ExpressVPN saa asiakastukensa loistavista aukioloajoista ja siitä, että tukea tarjotaan live chatissa. Monelle nettisurffailijalle tämä on mielekkäin tapa ja yleensä juuri live chat tarjoaa kaikista nopeimman reitin saada välitöntä tukea ongelmatilanteisiin ja akuutteihin kysymyksiin. Nykyiset verkkokäyttäjät ovat tottuneet saamaan palvelua tässä ja nyt!

+Palvelua on saatavilla monenlaisina paketteina ja etenkin sen tämänhetkinen erikoistarjous on houkutteleva. Laatua ja ehdotonta anonyymiteettiä arvostavalle käyttäjälle ExpressVPN on loistava valinta, vaikka se ei olekaan aivan markkinoiden edullisimpia VPN-palveluita. Hyödynnä ainakin 30 päivän rahat takaisin -takuuaika, jonka aikana voit testata palvelua riskittä ja varmistaa, soveltuuko ExpressVPN juuri sinun käyttöösi.

–Miinusta ExpressVPN saa siitä, ettei siinä ole varsinaista mainosten esto -toimintoa. Ylimääräisten mainokset saattavat häiritä yllättävän paljon, joten tämän toiminnon toivoisi löytyvän myös ExpressVPN-palvelusta.

Express VPN Asiakaspalvelu

ExpressVPN on nykyaikainen palvelu myös asiakaspalvelunsa osalta. Asiakastukea on saatavilla 24/7 live chatissa. Monelle live chat on kaikista mieluisin yhteydenottotapa, minkä lisäksi se on useimmissa tapauksissa kaikista nopein tapa saada apua palvelun käytössä mahdollisesti vastaantuleviin hankaluuksiin tai kysymyksiin liittyen.

30 päivän kokeilujakso

ExpressVPN ei tarjoa varsinaista maksutonta kokeilujaksoa mutta tehtyäsi tilauksen sinulla on 30 päivää voimassa oleva rahat takaisin -takuu. 30 päivän ajan ExpressVPN:n kokeileminen on siis riskitöntä. Jos sinusta tuntuu rahat takaisin -takuun aikana, ettet sittenkään ole tyytyväinen palveluun, palauttaa ExpressVPN rahasi. Sinun ei tarvitse kertoa syytä tyytymättömyyteesi, joten tilaus on helppo päättää tarvittaessa.

Voit myös testata ExpressVPN-palvelun nopeutta, jotta tiedät sen tarkkaan, eikä nopeutta tarvitse enää arvuutella. Testi löytyy näppärästi ExpressVPN:n omalta kotisivulta ja sen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Testi toimii Macilla ja Windowsilla.

36 kuukautta – 1,64€/kk
12 kuukautta – 4,49€/kk
1 kuukausi – 10,99€/kk


100% Ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista

100% Ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista

Datame.fi tarjoaa ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään parhaan tuotteen puolueettomilla VPN-arvioilla.

Datame.fi tarjoaa ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään parhaan tuotteen puolueettomilla VPN-arvioilla.