Formulat ilmaiseksi


Moottoriurheilu on suomalaisille lähes yhtä rakasta kuin hiihto, jääkiekko ja muut talviurheilulajit. Suomalaiset ovat vuosikymmenten kuluessa niittäneet menestystä monissa lajeissa, joista yksi eniten menestystä tuoneista on formula 1. Tämän lajin suomalaiset maailmanmestarit tunnetaan ympäri maailmaa, koska kymmenet miljoonat ihmiset seuraavat lajia.

Suomalaisten formulafanien näkökulmasta viime vuodet eivät ole olleet parhaita, sillä nykyään Suomessa näytetään formuloita vain maksukanavilla. Tämä vuosia sitten tapahtunut muutos on harmittanut lukuisia suomalaisia, ja moni onkin vuosien saatossa luopunut suosikkiharrastuksensa katsomisesta ihan periaatesyistä. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä voit katsoa formuloita ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla. Tässä artikkelissa kerromme, mitä se tarkoittaa ja miten toteutat asian käytännössä.

VPN-yhteydellä kisakatsomoon ilmaiseksi

Miten formulakilpailujen katsominen Suomen maaperällä sitten onnistuu? Ratkaisu löytyy VPN-yhteydestä, jolla voit muuttaa internet-sijaintiasetustasi Suomen ulkopuolelle. Tällöin voit päästä katsomaan muiden maiden tv-kanavien ilmaisia lähetyksiä, joiden näkyvyys on rajoitettu oman maan rajojen sisäpuolelle.

Sinun ei siis tarvitse hankkia kalliita kanavapaketteja Suomesta tai ulkomailta, vaan voit katsoa lempilajiasi omalta kotisohvaltasi kanavapaketteja edullisemmin. Seuraavassa kerromme, miten tämä on mahdollista.

Miten VPN-yhteyden saa?

VPN-palvelutarjoajia on markkinoilla useita, mutta ennen kisatunnelmaan hyppäämistä on hyödyllistä hieman perehtyä asiaan ja vertailla markkinoilla olevaa valikoimaa. Palveluntarjoajat poikkeavat toisistaan esimerkiksi yhteysnopeuden, palvelimien lukumäärän ja saatavilla olevan asiakastuen suhteen. Datame VPN vertailu auttaa löytämään parhaan VPN yhteyden.

Kun suosikkilajisi mestaruuskamppailu on käynnissä, haluat tietysti nähdä jokaisen kilpailun keskeytyksettä ja hyvälaatuisena. Jos kohtaat ongelmia, on tärkeää, että asiakaspalvelu auttaa ratkomaan ne mahdollisimman nopeasti. Tällä tavoin varmistat sen, ettei mikään jännittävän kilpailun huippukohdista jää sinulta näkemättä. On hyvä, jos asiakaspalveluun saa yhteyden nopeasti esimerkiksi chat-palvelun kautta.

Jännittävä uusi kausi edessä

Vuoden 2023 jännittävä formula 1 -sarja käynnistyy maaliskuun alkupuolella Bahrainin osakilpailulla ja päättyy marraskuun lopussa ajettavaan Abu Dhabin kisaan. Ennen Abu Dhabia formulakuskit tiimeineen kisaavat Las Vegasissa viikkoa päätöskisaa aiemmin iltavalaistuksessa olevalla upealla radalla.

Kaikkiaan kisakalenterissa on tulevalla kaudella huimat 24 osakilpailua. Sarja on ensi kaudella pidempi kuin kertaakaan aiemmin, ja tämä tietysti tarkoittaa sitä, että katsojilla on aiempaa enemmän jännitettävää. Katuradalla ajettava Monacon kilpailu on eräs formulamaailman klassikkokisoista ja lajia seuraavat ovat olleet innoissaan siitä, että Monacon osakilpailu säilyy kisakalenterissa ainakin kaudelle 2025 asti.

Suomalaiset formulakuljettajat

Suomalaisista kuljettajista uudella kaudella on mukana ainakin Alfa Romeo -tallissa kisaava Valtteri Bottas, joka siirtyi Mercedekseltä Alfa Romeolle kaudeksi 2022 ja jatkaa samassa tallissa myös tulevalla kaudella. Tähän mennessä Bottas on saavuttanut urallaan 10 osakilpailuvoittoa ja 20 paalupaikkaa. Yhteensä palkintosijoja on kertynyt 67. Huomionarvoista on se, että Bottaksen managerina toimii lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen, jonka varmasti kaikki suomalaiset tuntevat.

Kisakatsomo omassa olohuoneessasi

Pääset seuraamaan suosikkilajisi kisakamppailuja helposti ja kätevästi missä ikinä liikutkin. Laadukas ja luotettava VPN-yhteys mahdollistaa sen, että voit katsoa tulevan formula 1 -kisakauden kaikki osakilpailut alusta loppuun merkittävästi edullisemmin kuin ostamalla kalliin kanavapaketin. VPN-yhteydellä nimittäin katsot formulat ja muut suosikkisi jopa ilmaiseksi. Sinun kannaltasi tärkeää on tietysti löytää luotettava palveluntarjoaja, jotta pääset kisatunnelmaan ensimmäisestä kilpailusta lähtien.

Viime vuosien tapahtumat maailmassa ovat tehneet ihmisten elämästä entistä epävarmempaa. Hinnat ovat nousseet ja kuluttajat ovat syystäkin hintatietoisia ja hankinnoissaan varovaisempia. Kanavapaketit ja lehtitilaukset ovat monille ensimmäisiä luopumisen kohteita, jos taloudellinen tilanne heikkenee. Penkkiurheilijan ei kuitenkaan kannata olla hintojen noususta liian huolissaan, sillä VPN-yhteyden avulla formulat on mahdollista katsoa ilmaiseksi.