Lainaa puhelimella

Tarvitsetko lainaa yllättäviin menoihin, mutta et halua marssia pankkiin neuvottelemaan? Ei hätää. Lainaa on helppo hakea puhelimella ja nyt emme tarkoita mitään pikavippejä, vaan ihan oikeita lainoja jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä.

Joillakin rahalaitoksilla voi olla omia mobiilisovelluksia, mutta käytännössä lainan hakeminen puhelimella tarkoittaa lainaa netistä.

Sivusto listaa kaikki suosituimmat lainasivustot jotka sallivat lainan hakemisen mobiililaitetta käyttäen. Puhelimen avulla voi tyypillisesti nostaa ainakin seuraavia lainatyyppejä:

  • vakuudeton laina
  • pikavippi
  • kulutusluotto
  • joustoluotto

Toisaalta nyt kun pienlainat ovat pannassa, niin suosituin lainatuote on paras yhdistelylaina, jonka avulla saa vaikka yhdistettyä kaikki aikaisemmat pikavipit yhdeksi lainaksi.

Kuinka nopeasti lainan saa nostettua?

Moni laina on mahdollista saada tilille jo saman päivän aikana. Yleisesti ottaen kaikki vakuudettomat lainat tulevat tilille todella nopeasti, mutta suuremmat (vakuudelliset) lainat voivat viedä enemmän aikaa. Jokainen lainanantaja kyllä ilmoittaa lainan nostoajan jokaisen lainatuotteen kohdalla.

Mitä muuta tarvitaan kuin puhelin?

No…puhelimessa täytyy tietysti olla nettiyhteys ja vähän virtaa akussa 🙂

Jotain pikavippejä on mahdollista nostaa tekstiviestillä, mutta tyypillisesti kulutusluottoihin ja muihin oikeisiin lainoihin tarvitaan pankkitunnukset tai muu vastaava tunnistautuminen.

Oikeasti tarvitset siis:

  • Puhelimen
  • Netin puhelimessasi
  • Verkkopankkitunnukset tai uudenlaisen mobiilivarmenteen

Turvallisen asioinnin merkitystä netissä ei voi liikaa korostaa. Tämän takia vuoksi lainanantajat vaativat asiakkaitaan varmentamaan henkilöllisyytensä (pankkitunnuksilla) ja allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ja sähköinen allekirjoitus ovat varsin nopeita prosesseja, joiden avulla huolehditaan asiakkaan turvallisuudesta, kun asiakas hakee lainaa puhelimella.

Pikavippi tekstiviestillä

Olet varmasti joskus törmännyt tekstiviestillä pikavippejä markkinoiviin luotonantajiin? Nykyään ei ole enää mahdollista hakea täysin uusia lainoja pelkällä tekstiviestillä, koska asiakkaan henkilöllisyyttä ei voida varmistaa täysin luotettavasti.

Jotkut pikavippifirmat tarjoavat kuitenkin vanhoille asiakkailleen mahdollisuutta hakea lainaa suoraan tekstiviestillä.

Lainaa soittamalla

Jotkut pankit ja rahalaitokset tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa soittamalla. Kuulostaa menneisyyden jutulta, mutta toisaalta kaikki vanhemmat ihmiset eivät välttämättä hallitse älypuhelimien käyttöä, eivätkä välttämättä pääse liikkumaan helposti pankkiin.

Esimerkiksi Aktia tarjoaa mahdollisuutta hakea seuraavanlainen laina soittamalla:

Aktia Käyttölaina on 1 000–20 000 euron kertaluotto, jonka myöntämiseen emme edellytä takaajia tai vakuuksia.Jos sinulla on ennestään luottoja, voit säästää huomattavan summan yhdistämällä ne yhdeksi Aktia Käyttölaina -luotoksi!Lainaa on helppo hakea ja rahat maksetaan 1 – 3 arkipäivän sisällä suoraan tilillesi.