Kokemuksia ja arvio Zenmate VPN -palvelusta 2022

Kokemuksia ja arvio Zenmate VPN -palvelusta 2022

Lyhyesti: Jokaisen internetin käyttäjän on hyvä pitää mielessä, että verkkoympäristö ei suinkaan ole mikään lintukoto tänä päivänä. Onneksi oman nettisurffailun turvallisuutta voi kuitenkin parantaa huomattavasti käyttämällä laadukasta VPN-palvelua, joista Zenmate VPN -palvelu on hinta-laatusuhteeltaan yksi markkinoiden parhaista VPN -palveluista.

Arvostelu:

ZenMate on edullinen VPN-palvelu aloittavalle VPN-käyttäjälle. Sovellus kattaa hyvin VPN-palvelun perusteet kohtuullisen nopeilla yhteyksillä. Budjettivaihtoehdoksi ZenMate on erinomainen valinta. Toisaalta ZenMate ei juurikaan tarjoa muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia.

– Datame.fi -tiimi

Nopeus
Luotettavuus
Käyttökokemus
Ominaisuudet
Hinta

ZenMate VPN pähkinänkuoressa:

ZenMate VPN Plussat:
+
Kiertää Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, ja muiden suoratoistopalvelujen maakohtaiset rajoitteet
+ 7 Päivän ilmainen kokeilujakso
+ Vahva kryptaus
+ Edullinen hinta
+ Torrenttien käyttö

ZenMate VPN Miinukset:
Kerää lokitietoja
– Sovelluksen käyttökokemus

3.6

Lue alta koko arvostelu:

Zenmate vpn lyhyesti – mikä on sen suosion syy?

Simon Specka perusti Zenmate VPN -palvelu vuonna 2013 huomattuaan, kuinka paljon maailmalta löytyy epäluotettavia avoimia WiFi-verkkoja. Moni nettisurffailija varmasti tunnistaa tämän ongelman ja palvelu luotiinkin juuri tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Zenmate VPN -palvelu on yksi halvimmista ammattimaisista VPN-palveluista. Erityisen edullinen Zenmate VPN -palvelu on Venäjän sijainnilla. Edullisimmillaan Zenmate VPN -palvelu maksaa ainoastaan 1,64 euroa kuukaudessa, mutta on silti alan yksi loistavimmista vaihtoehdoista tarjoten todella nopeat nettiyhteydet ja erittäin tehokkaan suojauksen.

Erityisesti viihteestä nauttivat suoratoistopalveluiden innokkaat käyttäjät pitävät Zenmate VPN -palvelusta, sillä se toimii hyvin myös useiden suoratoistopalveluiden kanssa. Tämä on yksi suurimmista syistä, joiden ansiosta Zenmate VPN -palvelu on niin kovin suosittu. Monilla muilla VPN-palveluilla on ollut entistä suurempia vaikeuksia suoratoistopalveluiden kanssa toimittaessa, mutta Zenmate VPN -palvelu toimii tässäkin suhteessa edelleen hyvin.

Valitessasi Zenmate VPN -palvelun voit käyttää palvelussa rajattoman määrän erilaisia laitteita. Palvelulla on yli 3 600 serveriä yli 74 maassa ja se on yhteensopiva niin Windowsin, Macin, iPadin, iPhonen, Androidin, Linuxin, Firestick TV:n, Apple TV:n, useiden pelikonsoleiden, Chromebookin, Rasperry Pin, Smart TV:n, Chromen, Firefoxin kuin Operankin kanssa. Zenmate VPN -palvelu tarjoaa asiakkailleen 30 päivän tyytyväisyystakuun, joten sen kokeileminen on riskitöntä. Maksutapoina Zenmate VPN -palvelu hyväksyy debit-kortit, luottokortit, verkkopankkimaksun, E-lompakkomaksun ja Bitcoinit.

Netflix ja ZenMate VPN

Zenmate vpn auttaa suomalaisia käyttäjiä hyödyntämään USA:n Netflixin valikoimia, jotka ovat tunnetusti huomattavasti kotimaisia valikoimia laajemmat ja monipuolisemmat. USA:ssa esimerkiksi elokuvia on monia tuhansia enemmän kuin Suomen Netflixissä ja sarjojakin yli 1 300 enemmän. Palvelun hinta on kuitenkin molemmissa maissa sama, mikä tuntuu suomalaisesta katsojasta ymmärrettävästi epäreiluilta. Zenmate vpn auttaa kuitenkin suomalaista katsojaa yhdistämällä hänet USA:n sijaintiin. Näin suomalainen Netflixin asiakas saa yhdellä klikkauksella huomattavasti enemmän katsottavaa!

Muut suoratoistopalvelut

Zenmate vpn toimii erinomaisesti Netflixin lisäksi myös monien muiden suoratoistopalveluiden kanssa. Se tarjoaakin käyttäjilleen suoratoistotakuun. Sen avulla esimerkiksi KHL-ottelut ovat helposti ulottuvillasi, sillä Zenmate vpn voi yhdistää sinut venäläiselle MatchTV-kanavalle. Tässä suhteessa Zenmate vpn on lähes ainutlaatuinen VPN, sillä vain harva muu alan palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää Venäjän sijaintia. Jos pidät formuloista, voit katsoa niitä HD-laatuisina Venäjän sijainnilla.

Zenmate vpn on myös NHL-fanin valinta. Ensinnäkin sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan sen avulla maksuttomista Hockey Night in Canada -lähetyksistä runkosarjojen aikana viikonloppuisin. Näet myös valikoituja ottelupareja Playoffeista. Käyttämällä Zenmate vpn -palvelua pääset katsomaan myös virallista NHL.tv:tä.

Formula 1 -lähetyksiä pääsee Suomessa katsomaan vain maksukanavien kautta. Jos sinulla on kuitenkin Zenmate vpn, pääset nauttimaan F1-osakilpailuista suorina lähetyksinä ja täysin maksutta. Venäjän sijainnin valitsemalla voit nauttia formuloista jopa HD-laatuisina.

Mestarien Liigan otteluita näytetään Suomessa vain maksukanavilla. Zenmate vpn -palvelun avulla pääset kuitenkin katsomaan otteluita maksutta. Löydät ohjeet otteluiden maksuttomaan katselemiseen Zenmate vpn -palvelun Mestarien Liigaa käsittelevältä sivulta.

Jopa Youtubessa esiintyy maakohtaisia rajoituksia näytettävän sisällön suhteen. Suomesta käsin ei siis ole tavallisesti mahdollista nähdä läheskään koko Youtuben sisältöä. Myös tässä ongelmassa Zenmate vpn auttaa katsojaa kiertämään maaestot – eikä tähän tarvita muuta kuin yksi klikkaus! Tämän Zenmate vpn -palvelun ominaisuuden ansiosta sinulla on mahdollisuus nauttia esimerkiksi Jääkiekon MM-kisoista Youtuben kautta suorina lähetyksinä.

Myös suomalainen ruutu.fi toimii näppärästi Zenmate vpn -palvelun avulla. Sen sijaan MTV:n ja Yle Areenan katsojilla on esiintynyt vaikeuksia Zenmate vpn -palvelua käytettäessä. Nämä ongelmat ovat kuitenkin koskeneet viime aikoina lähes kaikkia muitakin VPN-yhteyksiä.

Torrentit ja ZenMate

Käytettäessä torrent-ohjelmaa on erityisen tärkeää käyttää ammattimaista VPN-suojausta. Muutoin muut netin käyttäjät saattavat päästä näkemään IP-osoitteesi ja olet helposti tunnistettavissa. Altistat näin itsesi hakkereiden ja identiteettivarkaiden uhriksi ja tiedonsiirtosi näkyvät ulkopuolisille. Hakkeri voi tätä kautta onnistua varastamaan esimerkiksi henkilötietosi tai muuta henkilökohtaista tietoa. Hän voi myös päästä hyökkäämään tiedostoon, jonka lataat torrentin kautta tai asentamaan haittaohjelman laitteellesi. Verkko-operaattorisi saattaa hidastaa nettiyhteytesi nopeutta havaitessaan, että käytät torrenteja. Joissakin tilanteissa sinulle saattaa aiheutua taloudellista vastuuta, jos sinun huomataan esimerkiksi lataavan torrentien kautta materiaalia, joka on suojattu tekijänoikeuksilla.

Monen mielestä Zenmate vpn on yksi parhaista VPN-palveluista torrenteja käytettäessä, sillä se toimii varmasti ja luotettavasti ja käyttää alan parhaita turvaominaisuuksia. Zenmate vpn -palvelulla on palvelimia 74 maassa, ja 59:stä maasta löytyy sellaisia palvelimia, jotka ovat PSP-optimoituja. Erityisen vakaiksi on todettu Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Britanniassa olevat palvelimet.

Palvelinten nopeus

Zenmate vpn on erittäin nopea VPN-palvelu. Tätä palvelua käytettäessä esimerkiksi suoratoistopalveluiden käyttö on sujuvaa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta Zenmate vpn -palvelun käyttöönottoon ei myöskään tuhlaudu liikaa aikaa.

Palvelimet

Zenmate vpn -palvelulla on lukuisia palvelimia yli 30 maassa ja useissa maanosissa, kuten Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Afrikassa. Aivan erityistä Zenmate vpn -palvelussa on, että sen avulla on mahdollista käyttää Venäjän sijaintia, mikä on erityisen näppärää halutessasi seurata esimerkiksi KHL:n otteluita tai F1-kisoja.

Turvallisuus

Zenmate vpn on erittäin turvallinen VPN-palvelu. Sitä ylläpitää ZenGuard-niminen yritys, joka on erikoistunut selainturvallisuuteen liittyviin tuotteisin. VPN-palvelunsa lisäksi yritys tarjoaa palomuuripalveluita sekä identiteettisuojauksia selaimeen. Zenmate vpn -palvelu on kuitenkin yrityksen päätuote.

KillSwitch

Zenmate vpn -palvelu tarjoaa kill switch -ominaisuuden. Tämä toiminto sulkee automaattisesti nettiyhteyden, jos siinä käytetty VPN menee jostakin syystä off-tilaan. Ominaisuutta kutsutaankin tappokytkimeksi ja se auttaa pitämään IP-osoitteesi turvattuna sellaisissakin yllättävissä tilanteissa, joissa VPN olisi hetkellisesti poissa pelistä. Samalla Zenmate vpn -palvelun kill switch -toiminto suojaa käyttäjää DNS-vuotojen varalta.

Kill switch -ominaisuuden lisäksi Zenmate vpn sisältää monia muitakin turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten EverSecure-ominaisuuden, jonka ansiosta osa laitteesi sovelluksista katkaisee automaattisesti VPN-yhteyden tietyissä tapauksissa. Näin tapahtuu esimerkiksi silloin, kun puhelin menee lepotilaan.

Luotettavuus?

Zenmate vpn on luotettava VPN-palvelu. Esimerkiksi Trustpilotissa ZenMate on saanut asiakkailtaan erinomaisen yleisarvosanan 4,8 / 5. Arvosteluista yli 80 prosenttia on erinomaisia ja hieman alle 10 prosenttia hyviä. Zenmate vpn -palvelun kokeileminen on riskitöntä, sillä palvelulle tarjotaan 30 päivää voimassa olevaa rahat takaisin -takuuta.

Laitetuki

Monipuolista Zenmate vpn -palvelua voidaan käyttää yhdessä lähes kaikenlaisten laitteiden kanssa. Sitä voidaan käyttää yhdessä Windowsin, Macin, iPadin, iPhonen, Androidin, Linuxin, Firestick TV:n, Apple TV:n, useiden pelikonsoleiden, Chromebookin, Rasperry Pi:n ja Smart TV:n kanssa. Selaimista se toimii Chromella, Firefoxilla ja Operalla. Sovellusta on mahdollista käyttää myös useilla kielillä: englanniksi, espanjaksi, saksaksi, venäjäksi, turkiksi ja koreaksi. Zenmate vpn -palvelun asiakastuki vastaa tarvittaessa Zenmate vpn -palvelun käytössä eteen tulleisiin haastaviin kysymyksiin.

Käyttöliittymän toimivuus ja käyttökokemuksia

Zenmate vpn -käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja se toimii hyvin monenlaisissa käyttötarpeissa. Erityisen suosittu valinta Zenmate vpn on monenlaisten suoratoistopalveluiden käyttäjien keskuudessa. Jos haluat käyttää Venäjän sijaintia, on Zenmate vpn yksi parhaista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Zenmate vpn -palvelun käyttäjät arvostavat palvelua ja yritys onkin saanut erinomaisia arvosteluja esimerkiksi Trustpilotissa.

Lokitiedot ja yksityisyys

Zenmate vpn tarjoaa asiakkailleen identiteettisuojan erittäin edulliseen hintaan. Käyttäessäsi Zenmate vpn -palvelua voit selata nettiä täysin anonyymisti. Samalla sinulla on mahdollisuus kiertää useita maarajoituksia. Zenmate vpn kannattaakin hankkia oman selustasi turvaksi käyttäessäsi nettiä ja halutessasi välttää sen vaarallisimmat sudenkuopat. Pidä siis yksityisyydestäsi huolta ja hanki luotettava ja varmatoiminen Zenmate vpn.

Mainosten esto

Käyttäessäsi Zenmate vpn -palvelua voit unohtaa häiritsevät mainokset. Jo pelkästään tämä on hyvä syy hankkia Zenmate vpn, sillä nettiselaamisesta tulee huomattavasti aiempaa miellyttävämpää, kun mainokset eivät häiritse sinua koko ajan.

Hinta-laatusuhde

Zenmate vpn on yksi hinta-laatusuhteiltaan edullisimmista laadukkaista ja ammattimaisista VPM-palveluista. Tässä palvelussa onkin erinomainen hintalaatusuhde! Edullisimmillaan palvelun saa käyttöön 2,22 euron hintaan per kuukausi. Tällöin asiakas tekee 18 kuukauden sopimuksen ja säästää 80 prosenttia palvelun normaalihintaan verrattuna. Puolentoista vuoden käyttö maksaa siis ainoastaan 39,96 euroa. Jos valitset kuuden kuukauden sopimuksen, maksaa tilaus 5,39 euroa per kuukausi ja halutessasi maksaa palvelun käytöstä kuukausi kerrallaan, maksat palvelun normaalihinnan eli 10,99 euroa per kuukausi. Tällä hinnalla saat uskomattoman paljon käyttömahdollisuuksia ja loistavan taustatuen nettisurffailuusi.

Maksutavat

Hankkiessasi Zenmate vpn -palvelun sinulla on valittavanasi useita maksutapoja. Pankkikorteista voit käyttää VISA Electronia, MasterCard Debit -korttia, MasterCardia, VISA-korttia, American Express -korttia, Diners Club -korttia ja JCB-korttia. E-lompakoista maksutapana toimii PayPal ja kryptovaluutoista Bitcoin. Voit halutessasi maksaa myös muutamien verkkopankkien kautta. Käytössä olevat verkkopankit ovat Trustly, SEPA Bank Transfer ja UnionPay. Monipuolisten maksutapojen ansiosta palvelun tilaaminen on erityisen helppoa ja sujuvaa!

Plussat ja miinukset

Zenmate vpn sisältää monia plussia. Erityisen loistava palvelu on sellaisille käyttäjille, jotka haluavat käyttää monipuolisia suoratoistopalveluita, kuten Netflixiä, niiden maarajoituksista välittämättä. Erityisen plussan Zenmate vpn saa siitä, että sen kautta on mahdollista valita sijainniksi myös Venäjä, jota monellakaan VPN-palvelulla ei ole vaihtoehtona. Venäjän sijainti avaa upeita mahdollisuuksia esimerkiksi F1-faneille, jotka pääsevät nauttimaan Venäjällä lähetettävistä huippulaatuisista F1-kisoista.

Erityisen kilpailukykyinen Zenmate vpn on hintojensa suhteen. Edullisin Zenmate vpn -paketti maksaa ainoastaan 2,22 euroa per kuukausi asiakkaan valitessa 18 kuukauden sopimuksen. Tämän paketin valitsemalla asiakas säästää 80 prosenttia Zenmate vpn -paketin normaalihintaan verrattuna. Palvelun tilaaminen on kuitenkin edullista myös siinäkin tilanteessa, ettet vielä halua sitoutua Zenmate vpn -tilaukseen kovin pitkäksi aikaa. Valitsemalla kuuden kuukauden voimassa olevan Zenmate vpn -tilauksen maksat palvelun käytöstä 5,39 euroa kuukaudessa. Jos taas haluat sitoutua vain kuukaudeksi kerrallaan, maksat palvelun käytöstä 10,99 euroa kuukaudessa. Muistathan myös, että Zenmate vpn tarjoaa asiakkailleen 30 päivää voimassa olevan rahat takaisin -takuun, jota voit hyödyntää, jos et sittenkään ole täysin tyytyväinen Zenmate vpn -palveluun.

Pientä miinusta Zenmate vpn saa siitä, että MTV:n ja Yle Areenan käyttäjät ovat kohdanneet joitakin vaikeuksia. Tilanne on kuitenkin näiden MTV:n ja Yle Areenan osalta sama lähes jokaisen VPN-yhteyden kohdalla. 

Asiakaspalvelu

Zenmate vpn -palvelu tarjoaa asiantuntevaa asiakastukea, jonka puoleen voit kääntyä, jos palvelun käytössä tulee vastaan hankaluuksia. Palvelu sisältää myös torrent- ja P2P -tuen.

30 päivän kokeilujakso

Zenmate vpn tarjoaa käyttäjilleen 7 päivän kokeilujakson. Myös tilatessasi palvelua saat 30 päivän rahat-takaisin takuun. Tämän takuun ansiosta Zenmate vpn -palvelua voi kokeilla riskittä ja palvelun käytön voi halutessaan lopettaa 30 päivän sisällä tilauksen tekemisestä, jos sinusta sittenkin tuntuu siltä, ettei Zenmate vpn -palvelu olekaan paras mahdollinen VPN-palvelu juuri sinun käyttöösi.


36 kuukautta – 1,64€/kk
12 kuukautta – 4,49€/kk
1 kuukausi – 10,99€/kk


100% Ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista

100% Ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista

Datame.fi tarjoaa ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään parhaan tuotteen puolueettomilla VPN-arvioilla.

Datame.fi tarjoaa ajantasalla olevaa tietoa VPN-palveluista. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään parhaan tuotteen puolueettomilla VPN-arvioilla.

Scroll to Top